StoryEditorOCM

Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan: dolazi zima, u Zagori će biti i ‘debelih‘ minusa, a moguće i snijega. Pogledajte veliku prognozu za Dalmaciju

Piše PSD
29. studenog 2021. - 13:51

U utorak na kopnu djelomice sunčano, a na Jadranu i pretežno sunčano. Od sredine dana u unutrašnjosti porast naoblake. Ujutro je na kopnu ponegdje moguća magla. Vjetar zapadni i jugozapadni u postupnom jačanju.

image
H R T

Na Jadranu će jaka bura i sjeverni vjetar s olujnim udarima slabjeti i okretati na sjeverozapadni, krajem dana na sjeveru i jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od -6 do 0, na Jadranu od 0 do 5. Najviša dnevna između 3 i 8, na Jadranu 8 i 11 °C, stoji u prognozi DHMZ-a.

image
H R T

"Nakon što će u ponedjeljak ujutro nekima dan početi i uz pravi zimski ugođaj odnosno snježni pokrivač, pri čemu su snježne pahulje moguće i ponegdje na Jadranu, vrijeme će se ipak smirivati u većini krajeva. S razvedravanjem jutro će u utorak biti hladno, mjestimice i maglovito. Već u drugoj polovini tjedna ponovno posvuda vrlo promjenjivo, u petak u gorju i uz novi snijeg, a na Jadranu i dalje često vrlo vjetrovito.", navela je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a krajem tjedna je moguć i slab snijeg u Zagori.

Evo prognoze po mjestima u Hrvatskoj:

image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
image
D H M Z
18. travanj 2024 03:59