StoryEditorOCM
KalelargaDISCIPLINSKI POSTUPAK

Zadarski policajac pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Bio je izvan službe, zabio se u betonski blok

Piše B. S./ I. N.
11. travnja 2024. - 09:59

Policijskom službeniku PU zadarske, koji je 11. studenoga 2023. godine na autocesti A1 kod Otočca, dok je bio izvan službe, pod utjecajem alkohola, u privatnom automobilu izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom, pravomoćno je izrečena kazna.

Prema informacijama iz PU zadarske protiv policajca je u zakonskom roku podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti. U disciplinskom postupku pravomoćno mu je izrečena kazna.

Kako doznajemo, riječ je o Branimiru Mustapiću, inspektoru iz odjela za droge PU zadarske. U trenutku prometne nesreće nije bio sam u vozilu, a na mjestu suvozača bio je I.M. iz Zadra. U nesreći nitko nije bio ozlijeđen. 

Mustapić je odmah nakon nesreće pozvao policiju i druge hitne službe te je o događaju izvijestio svoje nadležne u PU zadarskoj.

Mustapić se vozio u noćnim satima prema Zagrebu zbog privatnih obveza, a nesreća se dogodila na dijelu autoceste gdje su se izvodili radovi. Mustapić se automobilom zabio u betonske blokove postavljene zbog ograničenje prometa.

29. travanj 2024 03:09