StoryEditorOCM
KalelargaPA JE LI MOGUĆE?!

Uhvatili troje maloljetnika na motorima bez vozačke dozvole, a jedan ‘frajer‘ vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilom

Piše PU ZADARSKA
20. travnja 2020. - 16:52

U nedjelju prijepodne na Biogradskoj cesti u Zadru policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli maoljetnog 17-godišnjaka kako upravlja mopedom prije stjecanja prava na upravljanje tom kategorijom vozila. Vozač je isključen iz prometa te je sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 12 sati, na ulici Hrvatskog Sabora zatekli su i drugog maloljetnika u dobi od 17-godina, koji je upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, te maloljetnu 17-godišnjakinju koja je također upravljala mopedom prije položenog vozačkog ispita. Oboje su sankcionirani zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Oko 17.45 sati na ulici Put Nina u Zadru policijski službenici zaustavili su 29-godišnjaka kako upravlja Alfa Rome-om (ZD) u vrijeme zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije. Vozač je isključen iz prometa te sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

19. travanj 2024 23:28