StoryEditorOCM
Kalelarga„ONI NAS PLAĆAJU”

U rad Stožera uključiti privatne poduzetnike? „Naš Stožer je jedan od najboljih u Hrvatskoj!”

Piše P.O.
21. listopada 2020. - 20:34

Mjere Županijskog stožera ostavljaju posljedice na poslovanje privatnih poduzetnika čije predstavnike bi trebalo uključiti u rad Stožera, jer bi im to moglo pomoći, predložila je Marjana Botić na sjednici Županijske skupštine. Navela je da su joj se s tom idejom javili privatnici iz uslužnih i transportnih djelatnosti.

-Nedopustivo je da u Stožeru nema niti jednog privatnika, oni najviše trpe, as nemaju utjecaja na donošenje odluka. Mi kao da zaboravljamo da naše plaće dolaze iz privatnog sektora, rekla je Botić.

Predsjednik HDZ-ovog Kluba vijećnika Željko Šoša je kazao da Skupština o tome ne može donositi odluke, ali je pozvao župana Longina da „razmisli o ovom prijedlogu”.

Kako je Longin odgovorio da je imenovanje članova Stožera u njegovoj ingerenciji, župan je načelno najavio da će u njegov rad bili uključeni i neki drugi ljudi.

-Za rad našeg Stožera imam samo riječi pohvale, imamo jedan od najboljih stožera u Hrvatskoj, kazao je Longin iz čega se dalo zaključiti da u sastavu Stožera ne treba očekivati velike kadrovske nadopune.

16. travanj 2024 06:57