StoryEditorOCM
KalelargaNOVA ADRESA

Prva i Druga policijska postaja Zadar od danas u novim i modernim prostorijama jedne od zgrada unutar kruga nekadašnje vojarne Stjepana Radića

Piše Zadarski.hr
16. rujna 2020. - 15:20

Prva i Druga policijska postaja Zadar promijenila je adresu!  Od danas započinje s radom u novoj, tek obnovljenoj zgradu u bivšoj vojarni u Ulici Stjepana Radića 11d u Zadru.

Uređenje te, donedavno trošne zgrade, vrijedno je preko sedam milijuna kuna bez PDV-a. Radovi su započeli u svibnju, a završetak rekonstrukcije očekuje se krajem ove godine. Djelatnici Prve policijske postaje Zadar do sada su se nalazili u zgradi Županijskog suda u Zadru na Poluotoku, a unutar te zgrade zauzimali su urede površine oko 780 kvadrata. Stoga će im preseljenje u obnovljenju zgradu zasigurno donijeti toliko potrebni komod s obzirom na to da se novi uredi prostiru na čak 1800 kvadrata.

image
Jure Miskovic/Cropix

U zgradi je napravljena i velika dvorana za sastanke, sobe za ispitivanje, garderobe za službenike s velikim sanitarnim čvorovima, a zaposlenici prve policijske postaje više neće imati problema s parkingom jer ga na novoj poziciji, za razliku od Poluotoka, ima na pretek.

Mi smo u studenom prošle godine posjetili gradilište zgrade te sve detalje možete pročitati i pogledati OVDJE.


Ostali kontakti policije – poput telefona, faksa i e-adresa – ostaju nepromijenjeni.

15. travanj 2024 20:26