StoryEditorOCM
KalelargaIDE UPU

Poznato je konačno idejno rješenje zgrade stare menze na Višnjiku - slijedi investicija od 20 milijuna kuna

Piše Zadarski.hr
13. kolovoza 2020. - 15:08

Sukladno potpisanom ugovoru, ugledna zadarska hotelijersko-ugostiteljska tvrtka Turisthotel ponudila je Višnjiku idejno rješenje budućeg izgleda nekadašnje zgrade „menze”. Ponuđeno idejno rješenje će biti sastavni dio urbanističkog plana uređenja Višnjika o kojem će odluku donijeti Gradsko vijeće Zadra, objavljeno je na službenoj WEB stranici Višnjika.

Zadarska je javnost već upoznata da je „Turisthotel” na javnom natječaju dobio zakup nad 486 četvornih metara poslovnih prostora u prizemlju namijenjenih ugostiteljstvu, te skladišnoga pomoćnoga prostora u podrumskom dijelu.

– Obnovom objekta nekadašnje menze, ŠC Višnjik će dobiti niz novih i visoko kvalitetnih sadržaja, te značajno oplemeniti svoju djelatnost i svakodnevnu ponudu brojnim korisnicima i posjetiteljima. Uz kvalitetan ugostiteljski prostor, kroz ovu će investiciju biti osiguran i odgovarajući uredski prostor za mnoge subjekte koji su značajni za cjeloviti zadarski sport i za rekreaciju, potom prikladan prostor za stalni postav povijesti zadarske košarke, zatim suvremeno uređeni prostor za prodaju ulaznica za sve priredbe, fun shop, te prostor za udrugu navijača – izjavio je direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

Zahvat na uređenju nekadašnje „menze“ ulaganje je u ŠC Višnjik vrijedno oko dvadeset milijuna kuna.

19. travanj 2024 08:35