StoryEditorOCM
KalelargaTUŽNA VIJEST

Joso Rogić (71) koji je nestao u subotu poslijepodne iz svog stana na predjelu Bili brig, pronađen mrtav oko 19 sati, umro je prirodnom smrću

Piše Mišel Kalajžić
2. lipnja 2020. - 00:10

Potraga za 71-godišnjim Josom Rogićem koji je nestao u subotu poslijepodne iz svog stana na zadarskom predjelu Bili brig od kada mu se gubi svaki trag, okončana je nažalost na tužan način.

Policija je potvrdila kako je u ponedjeljak navečer dobila dojavu građana da su u blizini Ulice Hrvatskog sabora pronašli tijelo muškarca čiji je identitet ubrzo potvrđen.

Radi se nestalom Rogiću za kojim je trajala opsežna potraga.

Policija je utvrdila da je preminuo prirodnom smrću, odnosno provedenim očevidom isključeni su elementi kaznenog djela.

O kakvim se razmjerima potrage radilo pokazuju i poruke na brojnim društvenim mrežama na kojima se organiziralo traganje.

- Iza nas je cjelodnevna, iscrpljujuća potraga za našim ocem, suprugom, djedom, prijateljem i sugrađaninom Josom Rogićem. Nažalost, danas je bila neuspješna. No, to nas neće slomiti i sutra nastavljamo dalje. Veliko hvala svima koji su sudjelovali na bilo koji način, te ovim putem apeliramo za isključivo provjerene informacije, kako bi se potraga što prije i uspješno privela kraju. Hvala svim medijima koji su prenijeli informaciju o Josinom nestanku, te pozivamo i ostale da se uključe i pomognu svojim emitiranje, te dijeljenjem ove obavijesti - stoji u posljednjom poruci objavljenoj prije nego što je nažalost Joso Rogić pronađen mrtav što je rastužilo sve koji su za njim tragali.

Žena se utopila u gusterni

Starija žena (82) pronađena je u ponedjeljak utopljena u gusterni obiteljske kuće na gradskom predjelu Ploča. Policija je potvrdila tužnu vijest, ne želeći iznositi detalje tragičnog događaja.

26. travanj 2024 14:46