StoryEditorOCM
KalelargaSTRAŠAN ZLOČIN

Iz hrvatskih krugova u Melbourneu: Ovo je strašan šok za našu cijelu zajednicu. Obitelj Perinović najvećim dijelom potječe sa zadarskog područja...

Piše B.S.
15. siječnja 2021. - 22:11

- Nisam sigurna je li obitelj Tomislava Perinovica porijeklom iz Zadra. Ovo je strašan šok za našu cijelu zajednicu. Svi smo jučer bili neizmjerno tužni kada smo čuli što se dogodilo s Katie i s njezinom djecom – rekli su poznanici australske obitelji iz hrvatskih krugova nakon strašne tragedije u Melbourneu.

Majka Katie Perinovic (42), presudila je svojoj djeci kćeri Claire (7), Anne (5) i sinu Matthewu (3), a potom i sebi. Njihova tijela otkrivena su u četvrtak popodne u njihovom domu u Tullamarineu, u sjevernom predgrađu grada.

- Istražitelji su otkrili da je najprije ubila djecu, a onda sebe nožem. Suprug je u to vrijeme bio u trgovini i kada se vratio kući oko 12 sati pronašao ih je mrtve. Svi smo prestravljeni i u šoku – rekli su nam.

Potvrdili su da je Katie neočekivano napustila kliniku za fizioterapiju Glenroy prije otprilike tri mjeseca.

Obitelj Perinović najvećim dijelom potječe sa zadarskog područja. Preminuloj ženi djevojačko prezime je bilo Blažević, a njena majka također navodno živi u Australiji.

19. travanj 2024 12:35