StoryEditorOCM
KalelargaA ŠTO SADA?

Gaši reagirao na privođenje muškaraca koji su vrijeđali premijera: "Na ove prijetnje očito nije bilo potrebe za djelovanjem institucija"

Piše ZAdarski.hr
25. siječnja 2022. - 10:57

Član zadarskog SDP-a, Erol Gaši, reagirao je na uhićenje dvojice građana koji su u komentarima na Facebooku uvrijedili premijera Andreja Plenkovića podijelivši komentare i izjave koje su on, a i ostali članovi SDP dobili na svoj račun. Gaši navodi kako u tim institucije uopće nisu reagirale. 

- Ovaj transparent naravno nije bio prijetnja i nije bilo potrebe za djelovanjem institucija. Kao ni svi oni komentari upućeni meni na jednom lokalnom portalu, od toga da bi me trebalo objesiti za jaja na trgu, pa nadalje...

Ali, trula jaja su ipak biokemijsko oružje. Tako da, sve je u redu, pođite u miru. Njemačku, Irsku, Austriju, Švedsku...birajte sami! ❤, naveo je Gaši na svom Facebook profilu.

Predsjednik županijske organizacije SDP-a, Jure Zubčić, također je podsjetio na slučaj iz 2017. kada mu se prijetilo smrću, odnosno na izjavu koju su mu rekli u policiji. 

- Prisjetilo me na događaj kad su mi u policiji rekli da čovjek s rečenicom "pazi kako otključavaš auto i daješ žmigavce" nije decidirano rekao da će mi dignut auto u zrak. Komentar je neumjesan, ali ljudi moraju moći reći i neumjesne komentare na račun političara bez kazne. Ako smatraš da je ono što radiš i zastupaš ispravno onda ti niti jedna uvreda, pa ni pokvareno jaje nisu prijetnja!, istaknuo je Zubčić u svojoj objavi. 

25. travanj 2024 09:08