StoryEditorOCM
KalelargaIDE NA OPĆINSKI SUD

Nema što ovaj 24-godišnjak nije napravio u svom pijanom pohodu: radio nered u kafiću, odgurnuo starijeg čovjeka, upravljao autom bez vozačke...

Piše I.I.
23. rujna 2020. - 10:14

U Mandrama na otoku Pagu jedan je 24-godišnjak u utorak zbog popijene čašice viška radio nered. Naime, mladić je u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir, vikao i galamio te bacao sitni inventar. Nakon što je otišao iz kafića, na ulici je odgurnuo 57-godišnjaka pa se s tog mjesta udaljio vozilom. Nedugo nakon, policija ga je uhvatila u svom automobilu.

Izmjereno mu je 1,50 promila alkohola u krvi, a testiranje na drogu je odbio. Policajci su također utvrdili da je mladić upravljao vozilom iako uopće nema vozačku dozvolu, a kod njega su pronašli i manju količinu marihuane. 

24-godišnjak je zbog toga zaradio nekoliko optužnih prijedloga i to zbog narušavanja javnog reda i mira, upravljanja automobilom prije stjecanja vozačke dozvole, vožnje pod utjecajem alkohola, zbog odbijanja testa na drogu kao i zbog pronalaska manje količine marihuane, a zbog počinjenja svih ovih djela uskoro će biti priveden na Općinski sud gdje će mu se odrediti kazna. 

24. travanj 2024 01:20