StoryEditorOCM
Forum(PRE)MLADA MAMA

Tek joj je 21 godina, a već čeka četvrto dijete. Kritičarima poručuje: ‘Nikad nismo bili sretniji‘

Piše mozaik sd
5. veljače 2024. - 12:53

U posljednje vrijeme dosta se piše o demografskoj krizi u svijetu i mladima koji ne žele imati djecu ili se zadovoljavaju jednim djetetom.

Međutim, postoji i druga strana medalje, konkretno mlade majke koje žele imati puno djece, i to u mladoj dobi. Takva je Angie Faith, 21-godišnja majka troje djece iz Colorada, koja čeka i četvrto dijete.

Angie je prvi put saznala da je trudna kada je imala samo 15 godina iako je u to vrijeme uzimala kontracepcijska sredstva. Sad za The Sun kaže da je u tom trenutku bila sigurna kako im je dijete bilo suđeno.

Poslije 16. rođendana udala se za oca svog djeteta, Jordana, a drugo dijete rodila je sa 17 godina. Nakon toga tragično je uslijedilo. Do svoje 19. godine Angie je već bila trudna sedam puta, ali imala je pet spontanih pobačaja. Njihova treća beba rođena je 2022. godine, piše Fenix-magazin.

Sada je Angie ponovno trudna s četvrtim djetetom i kaže da je jako sretna zbog toga. Ova beba trebala bi joj biti posljednja, kako kaže u jednom od svojih YouTube videa.

U YouTube videu pod nazivom " Truly," Angie opisuje da je bila suočena s mnogo komentara mržnje. Od nje su se izolirali i prijatelji koji su vodili potpuno drugačije živote od mlade majke.

Kako prenosi The Sun, Angie je "uvijek željela veliku obitelj." Na negativne komentare odgovorila je videom na Instagramu uz opis: "Živimo svoj najbolji život."

image

Iako voli majčinstvo, Angie je odlučila da će četvrto dijete biti posljednje

Afp
27. travanj 2024 14:18