StoryEditorOCM
ForumPARA SRCE

Priča iz Hrvatske: ‘Ostavio me trudnu. Rodila sam curicu. Kad je završila u šok-sobi, otac joj nije htio dati ni krv!‘

Piše MOZAIK SD
20. svibnja 2023. - 17:46

Na popularnoj FB stranici "Mamine tajne, anonimne i javne" jedna je žena objavila tužnu priču koja je podignula prilično prašine.

– Imam djevojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole. Nažalost, otac je nikad nije priznao, niti ju je želio vidjeti. Dijete je njegovo.

Ostavio me je još u trudnoći, a poslije kratkog vremena upoznao je drugu ženu. S njom je dobio divnu djevojčicu i ima novi život. Nikada mu nisam branila da viđa dijete. Nekoliko sam ga puta pitala želi li sa svojim djetetom ostvariti kontakt. Nije htio. Dijete nam je i oboljelo, bila je u šok-sobi i na aparatima. Liječnici su pristali pustiti ga jer je dijete bilo u teškom stanju, ali ni tada nije htio doći. Sve što sam radila radila sam za njezino dobro, a u njegov se brak nikad nisam miješala. No njegova mi je žena slala poruke, ali nisam se htjela raspravljati i svađati.

Nekoliko puta poslao mi je poruku da ne želi izgubiti život koji ima i da mu je bolje ne remetiti sve što ima.

Zaboljelo me je i neshvatljivo mi je da netko odbaci jedno dijete, a prihvati drugo. Hvala Bogu, dijete nam je sada zdravo, ali ne mogu vjerovati da postoji čovjek koji čuje da mu dijete umire i ne želi doći dati krv. Dijete je inače rijetka krvna grupa, baš kao i njezin otac koji je ne želi vidjeti.

Upoznala sam nekoga tko je divan muž i otac mojem djetetu, kći ga oslovljava s "tata", živimo zajedno. Ali kako postupiti s djetetom, kako tako malenom biću reći pravu istinu? Na koji način? Što joj reći kad pita za pravog oca? Želim čuti još nečije mišljenje... - napisala je ta žena

U komentarima su joj pisali da je taj muškarac smeće, da je bolje da nije s njim. Pišu i da bi bilo dobro da ga mala uopće ne upozna kad je takav jadnik koji vlastitom djetetu ne želi dati krv. Uglavnom, poručuju joj da ga zaboravi i nastavi život s novim mužem i ne osvrće se više...

22. travanj 2024 14:53