StoryEditorOCM
ForumSVE JE IŠLO UŽIVO

Ovo je manijak koji je u BiH ubio najmanje troje ljudi: tjeralica je raspisana nasilništva, a godinu ranije bio je uhićen kao dio narkoskupine

Piše Jutarnji.hr
11. kolovoza 2023. - 14:38

Na području BiH u tijeku je bila potjera za Nerminom Sulejmanovićem koji je jutros na području Gradačca ubio ženu i još dvije osobe, a onda je navodno pobjegao na teritorij Republike Srpske - javlja Jutarnji.hr.

Svirep zločin prenosio je uživo na Instagramu, a na snimci se, kako prenosi Klix.ba, vidi kako uzima pištolj i ženi ispaljuje metak u čelo. Također, na snimci se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Sulejmanović je inače bio bodybuilder i fitness trener koji je, kada nije osvajao medalje na natjecanjima, vodio personalizirane treninge.

Lani je tako osvojio dvije zlatne medalje u poluteškoj kategoriji - na međunarodnom Diamond kupu u Pragu i Balkanskom kupu Knjazevac.

Osim što je bio poznat u bodybuilding krugovima, Sulejmanović zvan Rejban je od ranije bio poznat i policiji.

Naime, 2016. je za njim bila raspisana međunarodna tjeralica zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem, a godinu ranije bio je uhićen kao dio narkoskupine u velikoj akciji u Tuzlanskom kantonu zajedno sa još 24 osobe.

Čak 200 policajaca radilo je na slučaju i tom su prilikom razbijene tri grupe dilera na čelu sa starim policijskim znancima Emirom Kodžagom, Osmanom Vantićem i Nenadom Sirovcem, osim velike količine droge, od ekipe je tada oduzeto i oružje te novac za koji se pretpostavljalo da potječe od kriminalnih radnji.

Inače, s njim je posla imao i naš USKOK kada je s ekipom 2016. uhićen u sklopu akcije Nikita kada je u šibenskom arhipelagu zaplijenjen ribarski brod s 806 kilograma marihuane. Drogu su prevozili u spremniku za gorivo u 770 paketa i dopremali su je morskim putem iz Albanije u Hrvatsku odakle su je dalje planirali voziti u kontinentalni dio. U toj akciji je uhićeno osmero Hrvata, trojica BiH državljana i jedan Albanac. U međuvremenu su svi osuđeni pravomoćno.

02. svibanj 2024 21:32