StoryEditorOCM
ForumNIJE KRAJ SVIJETA

Nesuđena predstavnica Srbije na Eurosongu oglasila se nakon poruga zbog propalog protesta: ‘Za mene je ovo gotovo‘

Piše Vijesti SD
10. ožujka 2024. - 19:40

Tresla se brda rodio se miš - tako bi se mogli opisati događaji koji su u susjednoj Srbiji uslijedili nakon što popularna mlada pjevačica Anđela Ignjatović nije izabrana za predstavnicu svoje države na Eurosongu. Kao što je poznato, društvenim mrežama se u proteklih nekoliko dana širio poziv na protest zato što ona nije izabrana za predstavnicu Srbije na Eurosongu. S obzirom na brojne burne reakcije zbog toga što je  završila na drugom mjestu, mnogi su očekivali da će se na protestu pojaviti njeni brojni fanovi, piše Klix.ba

Breskvica je ranije podržala najavljeni protest, ali se na njemu nije pojavila već je nastupala u Švicarskoj. Zato se našla na udaru brojnih zajedljivih komentara na društvenim mrežama. "Šta bi tek bilo da je pozvala ljude da ne dolaze, Breskvica opet nula poena" samo su neki od komentara na društvenoj mreži X.

Iako je ova pjevačica više puta istakla kako joj nije teško palo to što nije pobijedila na "Pjesmi za Euroviziju", mnogi misle da je podrškom protesta dokazala suprotno. Prosvjed ispred zgrade RTS-a doživio je potpuni fijasko jer su se na njemu, pored novinara i policije koja je osiguravala događaj, pojavile samo dvije osobe. Ona je nakon toga na društvenoj mreži Instagram objavila story sa svog nastupa u Zurichu te poslala poruku javnosti.

"Za mene ovo znači pobjeda i ovim zatvaramo tu temu na mom profilu zauvijek", napisala je pjevačica uz fotografiju ispunjenog noćnog kluba.

image

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica

Instagram/screenshot

 

27. travanj 2024 08:01