StoryEditorOCM
ForumBIZARNO

Pjevač držao mrtvu suprugu u hladnjači 2 dana zbog svadbe: ‘osladilo‘ mu se 500 eura pa je ostavio ‘na sigurnom‘

Piše Vijesti SD
21. ožujka 2024. - 17:55

Bizaran slučaj u Srbiji: pjevač Era Ojdanić mrtvu suprugu Ljupku držao je dva dana u hladnjači jer je u njegovom motelu bila zakazana svadba za koju je uzeo kaparu od 500 eura i nipošto je nije htio otkazati, piše Kurir.

Iako se za ovog pjevača na estradi često može čuti kako je za novac spreman na sve, njegov postupak otprije nekoliko godina zaprepastio je sve mještane Meljaka, mjesta u blizini Beograda u kojem Ojdanić živi. Kako je rekao Ojdanićev susjed, pjevač se uvijek loše ponašao prema svojoj supruzi, a to je potvrdio i kad je umrla.

- Kad mu je umrla supruga Ljupka, svadba je bila zakazana u njegovom motelu na dan kad je trebao biti sprovod. Era nije htio ni da čuti da se slavlje otkazuje, jer bi to značilo da mora vratiti 500 eura koje je unaprijed uzeo za svadbu. Odlučio je Ljupku staviti u hladnjaču dok svadba ne završi, a tek onda je pokopati. Svi su ga osuđivali zbog toga, a on je govorio: “Ljupka može čekati!” Uvijek je bio bahat prema njoj, a sad, kao, plače jer je umrla mlada – kaže Erin susjed Rade i dodaje da se Ojdanićev sin bunio zbog toga, ali da nije uspio promijeniti očevu odluku.

"Dragutin ga je na sve načine pokušavao uvjeriti da to ne učini, no Era je bio neumoljiv. Napaćena Ljupka bila je mrtva u onoj hladnjači koja je bila u kamionu u dvorištu dok je iz motela treštala glazba. Iznijeli su je i pokopali tek nakon dva dana. Eto, takav je Era. Za 500 eura prodao bi i najrođenije!"

Pjevač je potvrdio kako pokojna Ljupka nije pokopana na vrijeme.

- Istina je da je Ljupka bila na sigurnom dva dana dok je trajala svadba, ali je nisam ostavio u hladnjaku nego u pogrebnom poduzeću. Možete zamisliti koliko mi je bilo teško dok je ona ležala mrtva i zabava se događala u motelu. To je dokaz koliki sam profesionalac - rekao je Era za Stars, prenosi Kurir.

27. travanj 2024 12:22