StoryEditorOCM
ĐiradaJESENSKO IZDANJE

Sljedeći tjedan počinje Zadar Street Food Festival: na najljepšoj dalmatinskoj pozornici spaja se turizam i vrhunska gastronomija!

Piše Zadarski.hr
14. rujna 2022. - 10:10

Nakon iznimno uspješnog proljetnog izdanja, pred nama je uskoro jesenski Zadar Street Food festival!

Ovaj popularni festival, koji na najbolji mogući način spaja turizam i gastronomiju, ostaje vjeran svojoj dosadašnjoj lokaciji, ujedno i jednoj od najljepših dalmatinskih pozornica – ispred Beach & Cocktail bara Bamboo na Puntamici.

Otvorenje je planirano za petak 23. rujna, a u osam dana trajanja, festival posjetiteljima donosi jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo koje će ovog rujna, po prvi put, osim nastupima lokalnih DJ-a, biti popraćeno koncertima uživo te gostovanjem poznate domaće glazbene zvijezde – Nene Belana i Fiumensa!

Po već provjerenom i uspješnom receptu, za gastronomski dio priče pobrinut će poznati lokalni ugostitelji, ali i gosti koji nam ovog puta stižu i iz drugih gradova i samo za Zadar street food festival pripremaju maštovite, vrhunske mesne i riblje delicije u iznimno privlačnom jednostavnom formatu.

image
Luka Gerlanc/Cropix

No, ni ovoga puta nećemo stati samo na hrani pa će ponuda uključivati inovativne koktele, bit će tu i Aperol te Buldog party i najbolja vina s područja naše županije.

Od svog prvog izdanja, 2020. godine, Zadar street food je prepoznat kao važan dio zadarske turističke priče što su od početka podržale i Turistička zajednica Zadarske županije kao i Turistička zajednica grada Zadra.

I to ne samo zbog novog standarda gastro ponude koju je festival ponudio, već i zbog datuma održavanja izvan same špice sezone te lokacije koja ovako zanimljivo događanje dovodi izvan Poluotoka.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Baš ovaj spoj pokazao se dobitnom kombinacijom, što najbolje potvrđuje broj posjetitelja koji kroz osam dana posjete ovaj festival.

Zadar street food festival bit će otvoren radnim danom od 16 h do 24 h, a subotom i nedjeljom od 12 h do 24 sata.

Ulaz je besplatan!

Više informacija i sve detalje vezane uz Zadar Street Food Festival 2022. potražite na web stranici  i društvenim mrežama.

image
Luka Gerlanc/Slobodna Dalmacija
30. travanj 2024 15:47