StoryEditorOCM
ĐiradaPOČETKOM LISTOPADA

Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru: preko 200 izlaganja bit će održano putem online platforme!

Piše UNIZD
29. rujna 2020. - 09:11

Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru već se više od 40 godina održava u organizaciji Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru.

I ovogodišnja konferencija okuplja znanstvenice i znanstvenike, psihologe i psihologinje iz cijele Hrvatske, bližega susjedstva (Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije), ali i drugih zemalja Europe (Danska, Njemačka, Velika Britanija) i Sjedinjenih Američkih Država.

Ove godine ističemo naše pozvane predavače Pavla Valerjeva (Sveučilište u Zadru) i Ivu Šverko (Institut društvenih znanosti Ivo Pilar) kojima se pridružuju kolege iz inozemstva Matthias Ziegler (Humboldt Sveučilište u Berlinu – Njemačka) i Michael Bang Petersen (Sveučilište u Aarhusu - Danska).

Program XXII. Dana psihologije u Zadru, ove godine, iznimno, zbog neizvjesne epidemiološke situacije povezane s pandemijom bolesti COVID-19 izvodi se putem online platforme. Izuzetno smo ponosni što upravo u ovoj izazovnoj godini imamo najveći broj prijavljenih domaćih i inozemnih priopćenja u povijesti našeg tradicionalnog skupa.

Uz pozvana predavanja i simpozije naš bogat program uključuje preko 200 priopćenja (usmena izlaganja, poster sekcije, okrugli stol, predstavljanje izdanja Sveučilišta u Zadru te predstavljanje projekata HRZZ).

Program XXII. Dana psihologije u Zadru možete preuzeti na poveznici: https://www.unizd.hr/danipsih/hrvatski/program

20. travanj 2024 06:59