StoryEditorOCM
ĐiradaKAKAV TULUM U ETERU

Gradski Radio 057 darovao za 25 godina emitiranja maraton slušateljima, pogledajte što su dobili zauzvrat!

Piše Zadarski.hr
29. siječnja 2017. - 20:21
20170128_213159

Radio 057 proslavio je u subotu navečer 25-tu godišnjicu rada nesvakidašnjim tulumom-maratonom u eteru, kojega su zajedničkim snagama realizirali radijski glazbeni urednici, voditelji, ljudi iz marketinga, sponzori i - slušatelji.

Nazvana Radio 057 All Stars, emisija je počela u 20 sati navečer, a potrajala je skoro do 3 sata iza ponoći. Iako je u subotu navečer Hrvatska neočekivano ispustila medalju u rukometu, to nije previše pokvarilo raspoloženje na frekvenciji 91 fm. Naprotiv, Davor, Dabi, Elvis, Ivcek... uveseljavali su slušatelje svojim dobro poznatim glasovima i humorom, a glazbeni pečat upotpunili su i suradnici iz glazbenih emisija Blues bar i Rock repeticije.

"Brdo" nagradnih igara za slušatelje, ali i iće i piće u studiju održavali su štimung do kasno u noć. Niti vjerni slušatelji nisu ostali dužni radiju. Jedan od njih, poznat po "radijskom" nadimku Hokahey, donio je svom omiljenom DJ-u Profesoru Prti na dar karton piva i - pečenu praseću glavu s jabukom.

Čak je i rukometna drama iskorištena na zabavan način, jer su utakmicu slušateljima "prenosili" Dabi i Davor, a nakon ponoći atmosfera se dodatno zagrijala kada su djevojke iz marketinga sjele pred mikrofone i postale voditeljice, što je užarilo telefone muškog dijela slušateljstva... Sve u svemu lijepa obljetnica i originalna proslava u eteru koja je na kraju "neutralizirala" i rukometnu "tragediju" na ekranima.

Može se reći da je te noći radio ipak - pobijedio televiziju.

23. svibanj 2024 06:17