StoryEditorOCM
ŽupanijaČetvrtu godinu za redom

Natječaj je otvoren do 22. studenog: Traži se najbolji volonter u županiji

Piše Katarina Rudan
8. studenog 2019. - 11:41

Četvrtu godinu za redom Savjet mladih grada Šibenika organizira dodjelu "Nagrade za volontere i organizatore volontiranja", a od ove godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije. Time je obuhvaćeno područje cijele županije i cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

- Pozivamo sve volontere da se prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji. Prijave možete slati na info@mladi-eu.hr ili putem pošte na adresu Udruga mladih "Mladi u EU", Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik, poručio je predsjednik Savjeta mladih grada Šibenika Matej Matić.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere, odnono Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije:udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori i volonteri u neprofitnim organizacijama. O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od tri člana, a organizacija dodjele "Nagrade za volontere i organizatore volontiranja" bit će održana 5. prosinca 2019. godine u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ s početkom u 18 sati. Rok za prijavu na natječaj je do 22. studenog.





 

19. travanj 2024 01:26