StoryEditorOCM

Utrka karića 'Kup Vuka Mandušića': Sav prihod ide za pomoć Hrvoju Dugopoljcu

Piše šibenski.hr
10. srpnja 2019. - 15:10

Prvorazredna turistička atrakcija u skradinskom zaleđu, u Rupama,  utrke karića koja nosi naziv 'Kup Vuka Mandušića“ Rupe 2019., a održati će se U nedjelju 4. kolovoza u 20sati u Rupama bit će održana utrka karića koja nosi naziv 'Kup Vuka Mandušića“ Rupe 2019. Utrka se održava na staza dužine čak 1100 metara i radi se o prvorazrednoj turističkoj atrakciji u skradinskom zaleđu.

Okupljanje sudionika utrke i gledatelja duž staze očekuje se već u popodnevnim satima, a vrhunac je svakako sama utrka nakon čega slijedi proglašenje pobjednika, te druženje uz jelo i piće.

Staza kojom će se voziti utrka kroz Rupe veoma je atraktivna sa svim prilagodljivim zavojima, okukama, nizbrdicom i dostatnom kosinom.

Svi zainteresirani natjecatelji svoje prijave moći će dostaviti online prijavnicom na facebook stranici Rupska zvona te Udruzi Rupska zvona.

Kotizacija za sudjelovanje u vožnji karića izosi 30 kuna, no organozatori napominju kako ovaj spektakl nema zaradu već sva prikupljena sredstva taj dan idu za pomoć Hrvoju Dugopoljcu.

18. travanj 2024 14:28