StoryEditorOCM
ŽupanijaPU šibensko-kninska provodi projekt "Sigurna turistička sezona"

Sutra starta preventivana akcija domaćih i stranih "plavaca" u turističkim mjestima od Rogoznice do Pirovca

Piše šibenski.hr
8. srpnja 2019. - 18:03

Policijski službenici za nadzor i planiranje prevencije PU šibensko-kninske, u suradnji djelatnika Policijskih postaja Šibenik i Vodice provoditi će preventivne aktivnosti u sklopu projekta „ Sigurna turistička sezona“.

U cilju zaštite imovine domaćih i stranih gostiju organizirat će se info-punktovi u Šibeniku i Vodicama. Na postavljenim info-punktovima,  policijski će službenici ove Policijske uprave,  zajedno s češkim, makedonskim i njemačkim kolegama, turistima dijeliti korisne savjete  za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja.

Ovom prilikom turistima će se skrenuti posebna pozornost na samozaštitno ponašanje, zatvaranje vrata i prozora u objektima u kojima borave na odmoru, na zaključavanje bicikla, te da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

Evo i rasporeda akcija: sutra, 9. srpnja (utorak) u od 9 do 10 sati u Rogoznici, Obala Kneza Domagoja,  u tom vremenu i 10. srpnja (srijeda)  u Pirovcu, Trg Domovinskog rata, 11.srpnja ( četvrtak) u Murteru, plaža Slanica, 15. srpnja ( ponedjeljak)   u AC Adriatic u Primoštenu,  16. srpnja ( utorak) u AC Lovišća u Jezerima i 17. srpnja ( srijeda) u AC Solaris u Šibeniku. 

.

 

24. travanj 2024 05:55