StoryEditorOCM
ŽupanijaVodice

Pet ministara i Zlatko Dalić na trodnevnom nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu kojemu je domaćin hotel Olympia Sky

Piše Ante Talijaš
25. travnja 2019. - 13:04

Od četvrtka do subote vodički hotel Olympia Sky domaćin je konferencije Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu koje pod nazivom 'Investicijama i inovacijama za konkurentnu ' organizira Ministartvo gospodarstva, poduzetnišva i obrta RH.

Konferencija počinje u četvrtak u 18 sati predavanjem pod imenom 'Zašto je Hrvatska tako privlačna' koje će održati Filip Ljubić, suosnivač tvrtke Q Software. O 'Budućnosti poduzetništva i izvorima poslovnog uspjeha', također večeras, govorit će sveučilišni profesor i konzultant Velimir Srića., dok će o 'Programu Poc' predavanje održati ministar gospodarstva Darko Horvat,

Središnji događaj konferencije na programu je u petak s početkom u 10 sati. Riječ je o panelu 'Pitaj Vladu' na kojemu će sudjelovati potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar, ministar energetike i zaštite okoliša Tomislav Čorić, ministar gospodarstva Darko Horvat, ministar uprave Lovro Kušćević, ministrica europskih fondova i regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, glavni državni inspektor Andrija Mikulić i ravnatelj HZZ-a Ante Lončar.

U subotu s početkom u 15 sati predavanje na temu 'Sport kao hrvatski izvozni proizvod' održat će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

24. travanj 2024 16:51