StoryEditorOCM
ŽupanijaŽupanijska skupština

Intervju za Šibenski list obilježio sjednicu: Dujić nije htio otkriti tko je misteriozna osoba koja je zaposlila tri-četiri svoje ljubavnice

7. ožujka 2019. - 17:54

Tko je misteriozna osoba iz intervjua Nediljka Dujića, predsjednika ŽO HDZ-a i Skupštine županije u prošlom broju "Šibenskog lista", koja je zaposlila 3-4 ljubavnice i nitko je za to ne proziva? Vjerovali ili ne, to pitanje je obilježilo "aktualac", ma što "aktualac", cijelu sjednicu Skupštinu Šibensko-kninske županije u četvrtak.

-Prozvali su vas zbog zapošljavanja članova vaše obitelji, a vi ste se naljutili i izjavili kako vam to imputiraju oni koji su zaposlili tri, četiri svoje ljubavnice, i njih za to nitko ne proziva. Tko su ti koji mogu zapošljavati ljubavnice- pitao je vijećnik Mosta, Branko Dželalija, pozivajući se na činjenicu da je Dujić javna osoba a i izjavu je dao javno, u novinama.

Na to se, uz potporu kolega iz opozicije, nadovezao i vijećnik NL Stipe Petrine Danijel Lasan Zorobabel, koji je od Dujića također zatražio da vijećnicima kaže tko je to zaposlio tri ljubavnice, tko ima takvu moć.

-Intervju sam dao ne kao predsjednik ŽS, nego kao predsjendik ŽO HDZ-a, pod svojim imenom i prezimenom. Moja obitelj, moji kumovi, prijatelji i znanci neće biti...

- Bez posla-dobacio je netko.

...taoci moga posla- nastavio je Dujić. Ako se ispostavi da je itko tko je samnom u krvnom srodstvu zapsolen mimo zakonske procedure, stojim vam na raspolaganju za sve. Ja želim da rade i vaša djeca, da se zaposle sva naša djeca. I nisam aludirao na jednu osobu kad sam spomenuo ljubavnice, nego na cijeli splet ljudi koji često dolaze do mene radi posla, a i vi, gospodine Zorobabel, poznajete bar jednu osobu koja je razgovarala samnom o poslu. Ali, ja ne zapošljavam, a ako bilo tko ima dokaze da sam pogodovao nekomu kod zapošljavanja, ili da sam mogao pomoći a nisam htio, samo recite, stojim vam na raspolaganju. Ja želim svakom djetetu pomoći... Kao što svatko od vas želi dobro svojoj djeci, tako i ja želim svojoj. Tko mene proziva, oni koji su me godinama maltretirali zbog svog posla i sva im se politika svela na dobivanje što bolje lokacije za štekate i štandove- rekao je Dujić.

Neki su vijećnici u tome odmah prepoznali kistanjskog donačelnika Roka Antića koji je prvi, otvorenim pismom, i prozvao Dujića

za zapošljavanje dvaju nećaka u vodovodnom sustavu na području Kistanja.
- Vi ste gradili političku karijeru i uvijek ste imali prioritet pred onima koji nisu imali nikog u politici. Kad sam ja bio predsjednik Gradskog vijeća Vodica moje dijete je imalo sve uvjete za stipendiju grada, ali ja sam se rađe posvađao sa ženom nego da to dozvolim. Zbog svojih moralnih vrijednosti- nastavio je duel Zorobabel.

Tko je tajnovita osoba s tri-četiri uhljebljene ljubavnice Dujić nije otkrio, ali je raspravu zaključio tvrdnjom kako njegova djeca ne mogu proći Poljanom zbog kojekakvog polusvijeta i kriminalaca kojima je on stao na put.

U raspravu se na kraju uključio i župan Goran Pauk, demantirajući da je njegov sin ikada bio nositelj bilo kakve koncesije (u Vodicama) a niti će biti,"dok sam ja na ovom poslu". Pozvao je vijećnike da se ponašaju kulturno i čuvaju dignitet Skupštine.

26. travanj 2024 20:42