StoryEditorOCM
ŽupanijaVODICE

Osposobljavanje za deficitarna zanimanja: želite li se baviti poljoprivredom ili turizmom, biti komercijalist i prodavač upišite se u razne programe

Piše Katarina Rudan
28. siječnja 2019. - 13:31

Učilište Izvor znanja u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Vodice obavlja upise u razne programe doškolovanja, prekvalifikacije i osposobljavanja za zanimanja u poljoprivredi i turizmu te komercijaliste i prodavače.

Sredinom prošlog tjedna već je počela nastava osposobljavanja za vinogradare i vinare na kojoj se, osim teorijskih, stječu znanja i vještine kroz praktičan rad u Vinariji Birin.

Svi zainteresirani još se uvijek mogu priključiti grupi, a uzimaju se i predbilježbe za sudjelovanje u drugim programima iz područja poljoprivrede - maslinarstva i pčelarstva, poručuju organizatori.

U tijeku su i upisi u programe stjecanja srednje stručne spreme turističkog smjera za kuhare, konobare, slastičare, pekare, hotelijersko-turističke i agro-turističke tehničare te ekonomskog smjera za komercijaliste i prodavače, a podrobnije informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091/268 3611.
 

26. travanj 2024 19:16