StoryEditorOCM
ŽupanijaVremenska prognoza

Pretežno vedro vrijeme danas i sljedećih dana, ali bura će biti sve jača

Piše Šibenski.hr
29. prosinca 2018. - 09:37

 

Vedro je uz slab vjetar jutros na šibenskom području. MJestimice, pa i na moru, jutros ima magle i sumaglice.

U Šibeniku je u 8 sati izmjereno 6 stupnjeva Celzijevih, dok je u Kninu bilo hladnije i temepratura zraka iznosila je 4  stupnja. U Zadru je izmjereno 5, u Splitu 7, dok su Hvar i Komiža s 10 stupnjeva jutros bili najtopliji.

Tlak zraka u Šibeniku je visok i iznosi  1027 hPa.

Danas  će na našem području biti sunčano,  a temepratura zraka očekuje se od 13 do 15 stupnjeva.

U noći je moguć porast naoblake i slaba kiša ponedgdje. 

Sutra, u nedjelju, djelomično sunčano uz naoblaku, a puhat će slaba do umjerena bura.

Na staru godinu očekuje nas djelomično sunčano vrijeme i uglavnom suho, no uz jaku buru i tramuntanu.  staru godinu djelomično sunčano, uglavnom suho, ali uz jaku buru i tramonta. Temperatura je biti iznad nule, oko 5 - 7 stupnjeva,  no zbog vjetra osjet hladnoće biti će veći. 

Ako ovih dana putujete u druge dijelove Hrvatske u posjet prijateljima ili rodbini i na doček Nove godine, evo kakvo se vrijeme očekuje i u ostatku Hrvatske.

Subota - uglavnom suho

U Slavoniji, Baranji i Srijemu umjereno do pretežno oblačno, ujutro ponegdje uz kratkotrajnu maglu. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura između -2 i 0 °C, a najviša dnevna od 5 do 7 °C.

U središnjoj Hrvatskoj djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a ujutro mjestimice i maglu. Jutro hladno, a najviša dnevna temperatura oko 6 ili 7 °C.

U  nedjelju i ponedjeljak u unutrašnjosti će biti oblačnije, mjestimice uz mogućnost za malo kiše i snijega, osobito u sjevernim i istočnim krajevima. U utorak uglavnom suho, a od srijede hladnije, uz povećanje vjerojatnosti za snijeg.
 

25. travanj 2024 19:44