StoryEditorOCM
ŽupanijaPrognoza vremena

Polako privodimo kraju topli dio listopada; Krajem vikenda zapuhat će bura, a idući tjedan temperature neće prelaziti 20 stupnjeva

Piše Šibenski.hr
19. listopada 2018. - 10:33

Na šibenskom području osvanulo je još jedno lijepo jutro. Međutim, polako privodimo kraju topli dio mjeseca listopada. Pred nama je razdoblje vremena bez oborina, no više neće biti tako toplo kao prethodnih dana. Od nedjelje će jačati bura, pa idući tjedan više neće biti ovako toplo.

Inače, danas se nastavlja vrijeme koje je obilježilo proteklo razdoblje. Jutros u 8 sati u Kninu je bilo 10, a u Šibeniku 18 stupnjeva Celzijevih. More na Jadriji ima 21 stupanj.

Danas će prevladavati sunčano i pretežno vedro. Bit će tiho, ili sa slabim vjetrom. Navečer će zapuhati umjerena bura, koja će tijekom noći pojačati. Najviša dnevna temperatura bit će oko 25 stupnjeva.

Sutra će bura puhati nešto jače. Dan će ipak biti sunčan, no vjetrovitiji. Temperatura može biti tek stupanj niža od današnje.

Bura će i dalje jačati, pa će donositi hladniji zrak sa sjevera. Nedjelja će biti u znaku umjerene naoblake i nešto hladnija od subote. Inače, idući tjedan temperature zraka neće prelaziti 20 stupnjeva što je primjerenije ovom dobu godine.

25. travanj 2024 13:32