StoryEditorOCM
ŽupanijaVremenska prognoza

Danas sunčano s burom, a takvo vrijeme nastavlja se u nedjelju i ponedjeljak. Temperatura će biti ugodna i prelazit će 26 stupnjeva Celzijevih

Piše Šibenski.hr
23. lipnja 2018. - 10:31

Svježe je jutros na šibenskom području i vedro. Ukratko vrijeme je po buri, kažu meteorolozi, a tako će biti, ne samo danas, nego i do kraja ovog prazničkog vikedna.

U 8 sati u Šibeniku je izmjereno19 stupnjeva Celzijevih. Toliko je bilo i u Zadru te Splitu, a Knin je bio hladniji za dva stupnja. Utjecaj bure prema jugu je bio slabiji pa je u Dubrovniku izmjereno 20 stupnjeva Celzijevih dok je najtopliji bio Hvar s 22 stupnja.

U ovoj vedroj i sunčanoj suboti najviša očekivana temeratura zraka bit će 26 stupnjeva. Zbog bure more se ohladilo na 21 stupnja, a zbog jake bure koja će u naletima imati jačinu od 35 do 45 čvorova, izdano i upozornje nautičarima, ribarima i svima vezanim uz more i plovidbu.

Sutra se nastavlja vedro i burovito vrijeme. Bit će ipak malo toplije, pa će se živa u termometru popeti do 27 stupnjeva.

U ponedjeljak će tijekomjutra biti promjenljivo oblačno, no popodne će se razvedriti, a temperatura dnevna popeti do 28 stupnjeva.

 

24. travanj 2024 19:58