StoryEditorOCM
ŽupanijaVrije u Zvonimirovu gradu

HDZ traži ostavku kninskog gradonačelnika i izvanredne izbore; Marko Jelić im odgovara: Imali su priliku godinama donijeti napredak gradu, a donijeli su samo masovno iseljavanje!

16. svibnja 2018. - 11:12

Kninski HDZ pozvao je gradonačelnika Marka Jelića da, zajedno sa svojom Nezavisnom listom, odstupi s vlasti u gradu kako bi se mogli raspisati izvanredni izbori.

U priopćenju koje potpisuje predsjendik HDZ-a u kninu, Nikola Blažević, posebno se naglašava nezadovoljstvo učinkovitošću gradske vlasti u realizaciji obećanih projekata, koji se, tvrdi HDZ-a, evidentno neće ostvariti ni do kraja mandata aktualne vlasti.

Poglavito se ističe problem s projektom Integralne regeneracije koji već neko vrijeme stoji na mjestu. Tvrdi se, također, i da je trenutna vlast u Kninu nestabilna, pri čemu se očigledno kao argument uzima nedavni prelazak Marine Krvavice, vijećnice NL Marka Jelića, u Hrvatksu demokršćansku stranku.

- Možemo s punim pravom reći kako smo sigurni da su pomaci neznatni, a slabosti ogromne, zbog čega ovim putem apeliramo na gradonačelnika i vijećnike Nezavisne liste Marka Jelića da odstupe s dužnosti kako bi se raspisali prijevremeni izbori i kako bi građani Knina izabrali vlast koja će se ozbiljno, odgovorno i dugoročno posvetiti razvoju grada- kaže se u priopćenju koje je potpisao bivši kninski gradonačelnik iz redova HDZ-a i aktualni šef te stranke u Kninu, Nikola Blažević.

Gradonačelnik Jelić na priopćenje mirno odgovara kako nije logično da ga prozivaju i na ostavku prozivaju oni koji su godinama bili u poziciji da Knin uređuju po vlastitim percepcijama, ali su umjesto napretka tom gradu donijeli, kaže Jelić, samo masovno iseljavanje. Naročito naglašeno upravo u mandatu Nikole Blaževića kao gradonačelnika- poručio je Jelić svome prethodniku i potpisniku priopćenja kojim se traži ostavka aktualne gradske vlasti.

20. travanj 2024 07:07