StoryEditorOCM
ŽupanijaVremenska prognoza

Danas djelomično sunčano i toplo s temperaturom zraka do 26 stupnjeva! K'o stvoreno za šetnju, a mogla bi pasti i koja banjada - more ima 20 stupnjeva !

Piše Šibenski.hr
1. svibnja 2018. - 10:52

Djelomično sunčano, ugodno i toplo s 18 stupnjeva Celzijevih jutros je u Šibeniku. U Kninu je u 8 sati izmjereno skromnih 12 stupnjeva dok se Split probudio na 20 stupnjeva. Očekivano, jutros, na Međunarodni praznik rada, najtoplije je bilo u Hvaru gdje se živa u termometru popela na 21 stupanj.

Tlak zraka nešto je snižen i iznosi 1012 hPa, poručuju iz splitskog Pomorsko-meteorološkog centra.

Ovog prazničnog dana očekuje nas djelomično sunčano i toplo vrijeme. Temperatura zraka kretat će se od 24 do 26 stupnjeva. Nešto pojačane naoblake moglo bi biti u poslijepodnevnim satima, a pokoja kap kiše mogla bi ponegdje pasti, ali samo u Zagori.

Vjetar će danas biti promjenjiva smjera, a more je iznadprosječno toplo za ovo doba godine i zagrijalo se već na 20 stupnjeva, pa ako danas odlučite boraviti negdje uz more mogli biste otvoriti i sezonu kupanja za ovo ljeto!

Djelomično sunčano vrijeme očekuje se i sutra. Bit će uglavnom suho, a u noći na četvrtak očekuje se i kiša. Zapuhat će jugo, a od četvrtka prognostičari najavljuju promjenjivo oblačno vrijeme iz kišu pa čak i grmljavinu. Bit će nešto svježije.

No, do najavljene promjene carpe diem! Posebne čestitke povodom Međunarodnog praznika rada onima koji danas rade!

18. travanj 2024 10:55