StoryEditorOCM
ŽupanijaPrognoza vremena

Današnji dan ničim ne ukazuje što nas čeka... Već sutra će biti snijega i uz more, a val hladnoće neće prestati sve do četvrtka!

Piše Šibenski.hr
24. veljače 2018. - 09:33

Subota meteorološki ničim neće ukazivati na ono što nas čeka idućih dana. Naime, jutros je vedro s burom i relativno ugodnim temperaturama. Tako je 8 sati u Kninu bilo 6, a u Šibeniku 7 stupnjeva Celzijevih.

U nastavku dana bit će djelomično sunčano s dosta visokim temperaturama. Dnevni maksimalci bit će od 11 do 14 stupnjeva. Puhat će umjerena do jaka bura, koja će sredinom dana prolazno oslabjeti, a onda opet pojačati navečer.

Najavljena promjena vremena stiže nam u noći sa subote na nedjelju. S njome će se jače naoblačiti, a temperature će zanačajno pasti. Dakle, u nedjelju će biti oblačno i hladno. Povremeno će biti kiše i snijega, kojeg može biti i uz obalu. Budući da će temperatura tijekom dana stalno padati očekuje se i formiranje tanjeg sniježnog pokrivača. Puhat će jaka i olujna bura, što znači da će prevladavati pravi zimski uvjeti.

U ponedjeljak će također biti promjenjivo oblačno i vrlo hladno. Cijeli dan će temperature biti ispod nule uz slab snijeg. Vrlo niske temperature očekuju se sve do četvrtka.

20. travanj 2024 08:43