StoryEditorOCM
Županijašibenski porezni dužnici

Pogledajte tko su vodeći na neslavnoj "listi srama"... Vjerojatno ćete se iznenaditi

8. studenog 2017. - 14:37

Na prvom mjestu liste pravnih osoba poreznih dužnika na području Šibensko-kninske županije, koju vodi Porezna uprava s datumom 31. listopada, nalazi se tvrtka "Constructus Dubrovnik", sa sjedištem u Šibeniku i poreznim dugom (PDV) od 23,16 milijuna kuna. Na drugom mjestu je NCP "Remontno brodogradilište", u stečaju, s 13,8 milijuna kuna duga, a treća je "Dalmacija-Riba", u stečaju, iz Drniša, s dugom od 10,5 milijuna kuna.

Tek nešto manji dug – 8,923 milijuna kuna, bilježi i vodička tvrtka "Mirno more", u stečaju, a slijedi je "Art Vita" iz Šibenika, koja državi duguje 7,647 milijuna kuna.
Na četvrtom mjestu liste poreznih dužnika nalazi se TLM "Aluminium", s dugom nešto većim od devet milijuna kuna.

Najveći dužnik na listi fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost je Drago Sunko iz Šibenika, koji duguje 6,25 milijuna kuna. Slijedi Ilija Miletović iz Kninskog Polja s dugom od 1,79 milijuna kuna, te Žarko Čogelja iz Skradina s dugom od 1,52 milijuna kuna.

Na listi poreznih dužnika građana iz Šibensko-kninske županije, najveći dug ima Srećko Lubina iz Knina – 5,218 milijuna kuna, drugi je Neven Rak iz Dubrave kod Šibenika – 2,647 milijuna, dok je treći na listi Mihil Pecolaj iz Rogoznice s dugom od dva milijuna kuna.
 

23. travanj 2024 21:15