StoryEditorOCM
Županijajesen stiže dunjo moja...

Obilna kiša, vjetar i snijeg: evo kakvo nas vrijeme danas očekuje u Dalmaciji. Provjerite kada se vraćaju sunce i više temperature

Piše PSD
23. listopada 2017. - 10:24

Umjereno i pretežno oblačno s povremenom kišom, a u Dalmaciji i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 23. listopada.

U prvom dijelu dana ponajprije u istočnim i južnim predjelima može biti obilnije kiše, a u najvišem gorju susnježice i snijega.
Vjetar većinom umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na jugu Hrvatske umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, često pljuskovima s grmljavinom, osobito u noći i ujutro kad je moguća lokalno i obilnija oborina. Umjereno i jako jugo i jugozapadnjak okrenut će na buru i tramontanu, uz pad temperature, koja će u početku biti između 14 i 19 °C.


Najviša dnevna temperatura na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

U utorak će na šibenskom području biti djelomično sunčano, a samo ponegdje je moguće još malo kiše. Puhat će jaka, mjestimice i olujna bura.

Srijeda donosi pretežno sunčano vrijeme, pa će i temperature biti u porastu. U četvrtak i petak bit će ugodnije i sunčanije vrijeme.

17. travanj 2024 01:51