StoryEditorOCM
ŽupanijaTrijumf HDZ-a

Imamo ljudsku i moralnu obvezu ne iznevjeriti ogroman broj birača koji su nam dali svoje povjerenje

Piše Šibenski.hr
5. lipnja 2017. - 14:47

„Želim zahvaliti svim građanima Šibensko-kninske županije što su podržali naše programe i naše kandidate. Isto tako još jednom zahvaljujem i kandidatima drugih stranaka koje su sudjelovale u ovoj kampanji jer smo se sučeljavali programima. Iz rezultata Gorana Pauka i Željka Burića vidimo da smo stvari dobro posložili, bili uvjerljivi, imali najbolji program i najbolje ljude. Imamo najbolji rezultat u Republici Hrvatskoj i on nas obvezuje na odgovornost u provedbi svega obećanoga. S ovim ljudima možemo biti spremni za sve ono što budućnost nosi u cilju boljitka života građana Šibensko-kninske županije.“, kazao je predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije, Nediljko Dujić danas na konferenciji za novinare.

Dr. Željko Burić prvi je gradonačelnik Grada Šibenika od osamostaljenja Hrvatske kojega su građani dva puta birali na tu funkciju. Gradonačelnik Burić zahvalio je građanima kazavši kako ga to obvezuje i kako odmah nastavlja raditi. „Veliko hvala svim mojim Šibenčankama i Šibenčanima koji su izašli na izbore, posebno hvala onoj velikoj većini koja je dala povjerenje meni osobno i HDZ-u kao stranci. Drugi krug izbora bio je nagrada za rad u zadnje četiri godine. Rekao bih da su moji sugrađani prepoznali trud i rezultate i na osnovu toga realno percipirali ono što smo obećali za period 2017.-2021. Takav rezultat ne bi bio moguć bez truda cijelog tima Gradske uprave. Javno se zahvaljujem svim pročelnicima koji su odradili veliki posao u protekle četiri godine. Rezultat nije samo brojka nego i snažna poruka i ja je tako doživljavam. Imamo ljudsku i moralnu obvezu ne iznevjeriti taj ogroman broj birača koji su nam dali svoje povjerenje.“, kazao je dr. Željko Burić.

Župan Goran Pauk treći je put izabran na tu funkciju. „Želim zahvaliti svima koji su bili dio ove fantastične pobjede u mom trećem mandatu s najboljim rezultatima od svih izbora do sad. To me obvezuje u moralnom smislu, da sve ono o čemu smo pričali u kampanji u konačnici realizira i to će biti naš osnovni cilj i zadatak. Htio bih istaknuti da smo u drugom krugu pobijedili u svim gradovima i općinama Šibensko-kninske županije. Ljudi su prepoznali politiku ravnomjernog razvoja. Nastavljamo raditi i već sad imamo novih dobrih vijesti koje su se realizirale u samo vrijeme predizborne šutnje, a to je nastavak realizacije onoga što stoji u našem programu.“, kazao je župan Goran Pauk.

26. travanj 2024 06:54