StoryEditorOCM
ŽupanijaStiže još jedan ministar

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sutrašnji posjet počinje hrvatskim doručkom u Kninu a završava obilaskom ribarske luke u Rogoznici

Piše Katarina Rudan
8. svibnja 2017. - 19:55


U 9.30 sati na Kninskoj tvrđavi ministar Tomislav Tolušić otvorit će "Doručak s hrvatskih farmi" na kojem će se  predstaviti sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda. Kako je najavljeno, na stolu će biti tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh s hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Šibensko-kninsku županiju.

Ministar Tolušić će se sastati sa županom Šibensko-kninskim Goranom Paukom, gradonačelnikom Drniša Josipom Begonjom, gradonačelnikom Šibenika Željkom Burićem i načelnicom Općine Rogoznica Sandrom Jakelić.


Posjetit će Drniš, obići vinograde u Jadrtovcu te Centar 112 u Šibeniku u kojem će se upoznati s rezultatima projekta HOLISTIC koji obuhvaća video nadzor šuma. Oko 14 sati krenut će za Rogoznicu gdje će posjetit ribarsku luku Peleš.
.





 

25. travanj 2024 19:26