StoryEditorOCM
ŽupanijaJavni poziv iz NP "Krka"

Predložite program za Burnumske ide - tema je antičko doba

Piše Šibenski.hr
4. svibnja 2017. - 10:14

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ objavila je Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida, manifestacije koja će se održati 13. kolovoza 2017.
 
Tema manifestacije Burnumske ide je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za  Javnu ustanovu „Nacionalni park Krka“, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.
 
Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.
 
Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: info@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.

20. travanj 2024 01:11