Da je bilo više bilo bi dobro Župan Goran Pauk sa suradnicima podijelio oko 2000 porcija graha na Skradinskom buku

Da je bilo više bilo bi dobro


Već po tradiciji, danas na Međunarodni praznika rada i blagdan sv. Josipa radnika, druženje i proslava održani su u Nacionalnom parku „Krka“.

Zahvaljujući neradnom dani i prekrasnom vremenu, mnoštvo stanovnika naše, ali susjednih županije, te domaćih i stranih turista koji blagdanske dane provode u našem kraju, posjetili su Nacionalni park "Krka". Na livadi pored Skradinskog buka čekalo se na podjelu graha, a oko podne su ga dijelili župan Goran Pauk sa suradnicima.

Podijeljeno je oko 2000 porcija, a bilo bi dobro da je graha bilo više, zbog velikog broja zainteresiranih.Uz župana grah su dijelili zamjenik župana Zoran Smolić, gradonačelnik Šibenika Željko Burić i njegov zamjenik Danijel Mileta, gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić sa svojim suradnicima.

Čestitajući Praznik rada svim žiteljima naše županije i okupljenima, župan nije zaboravio iskoristiti trenutak za predizbornu kampanju.
- Danas je dan kada odajemo poštovanje ljudskom radu i njegovom doprinosu u izgradnji civiliziranog društva, a rad i stvaranje radnih mjesta ostat će u fokusu našega rada i u naredne četiri godine. Elementi razvoja gospodarstva i poduzetništva, što će rezultirati i stvaranju novih radnih mjesta, i dalje će biti prisutni u svakoj našoj projektnoj inicijativi, jer samo tako možemo ići prema potpunom ostvarivanju svih potencijala naše županije, izjavio je Pauk.

 

Naslovnica Županija

Najčitanije