StoryEditorOCM
ŽupanijaU njegovom stilu

Stipe Petrina objavio natječaj za izborni slogan, a pobjednike nagrađuje pravim maslinovim uljem i primoštenskim Babićem

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2017. - 11:34


Načelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je u svom stilu natječaj u kojem poziva građane da mu pomognu smisliti slogan za njegovu kampanju.

''Jedini uvjet je da si kreativan/kreativna (NIŠTA PRIKO VEZE).
Osmisli slogan i logo kampanje koja će 21. svibnja promijeniti politiku Šibensko-kninske županije. Najbolje rješenje biti će nagrađeno novčanom nagradom od 500 kuna, 20 zelenih jaja iz ekološkog uzgoja kokoši hrvatica (nisu ručno bojana) te 2 litre extra netaknutog djevičanskog ulja i litru primoštenskog Babića (jedva sam se odreka).

Natječaj počinje UPRAVO SAD i traje sve do ponedjeljka u ponoć'', stoji u pozivu objavljenom na web stranici Nezavisne liste Stipe Petrine, a prenosi portal Slobodne Dalmacije.

O natječaju se oglasio i na svojoj facebook stranici, a iz objave se može iščitati kako su se brojni građani odazvali njegovu pozivu i uključili u natječaj.

''Moram priznati da ste me iznenadili! Kaže mi ekipa da smo zaprimili jako puno vaših uradaka i to ne iz ovih krajeva, nego iz Slavonije, Istre i iz Zagorja. Natječaj traje sve do ponedjeljka u ponoć. Što više vaših prijedloga, to nama teže odabrati, ali potruditi ćemo se'', napisao je Petrina na svom facebooku.
 

 

23. travanj 2024 18:24