StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

U sklopu Adventure tradicionalni natječaj: Najljepši izlog nagradit će se Zlatnim medenjakom

16. prosinca 2019. - 16:40

U sklopu Adventure Šibenik 2019 i ove godine provest će se tradicionalni nagradni natječaj "Božićni medenjak". Riječ je o priznanju kojega će Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri sa najmaštovitije urešenim izlozima u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju "Božićni medenjak 2019." trebaju se prijaviti do petka, 20. prosinca 2019. u TZ grada Šibenika i to isključivo pismenim putem na mail info@visitsibenik.hr

- Već petu godinu za redom, ovom nagradnom igrom nam je cilj motivirati trgovce i obrtnike da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih, odnosno ekoloških materijala te tradicionalnih motiva, a bodove će donositi i količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam. Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika organizatora Adventure će obići prijavljene objekate, a onda će, rukovođeni spomenutim kriterijima, odlučiti o dobitnicima nagrada. Prva nagrada - Zlatni medenjak podrazumijeva i novčanu nagradu u vrijednosti od tisuću kuna. Osvajanje Srebrnog medenjaka vlasniku će donijeti novčani poklon od 700, a Brončani medenjak "honorirat" će se sa 500 kuna, preciziraju organizatori nagradnog natječaja.

Pozivaju Šibenčane da, osim u srcima, podijelie radost Božića i na svojim izlozima i prozorima.

- Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre - poručili su u gradskoj upravi i šibenskoj TZ.

19. travanj 2024 09:21