StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Već od idućeg ljeta: Gradonačelnik Burić najavio novi režim parkiranja u Docu i na rivi; Evo tko će moći parkirati u tim dijelovima grada

Piše šibenski.hr
11. prosinca 2019. - 13:25

Šibenski gradonačelnik Željko Burić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća najavio je novi režim parkiranja na rivi i u DocuUskoro neće biti parkiranja na rivi i u Docu, koji počinje već od idućeg ljeta.

- U sklopu projekta Poljana od ljeta počinje novi režim parkiranja u zoni Doca gdje će se moći parkirati isključivo s plaćenom mjesečnom kartom. Stranci neće moći kupiti satnu kartu, već će parkirati u Docu moći jedino ako plate punu cijenu mjesečne karte- kazao je Burić.

Prema njegovim riječima, novi režim parkiranja vezan je uz izgradnju prstena garaža u Šibeniku. Gradonačelnik je ponovio kako se planira gradnja triju velikih podzemnih garaža u centru Šibenika.

To su garaže kod sadašnjeg Vatrogasnog doma, koji će biti izmješten. Zatim, garaža na mjestu gdje se trenutačno nalazi Prva policijska postaja, te podzemna garaža u Dragi.

- Kada napravimo prsten garaža, više neće biti parkiranja na rivi i u Docu. Tada više neće biti razloga da se ulazi u zonu rive i da se parkira u gradskoj jezgri – najavio je Burić.

24. travanj 2024 06:35