StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Radovi u Ulici kralja Zvonimira nastavljaju se prema Vatrogasnom domu, a cesta se zatvara za promet; Za korisnike vrtića bit će osigurana zona iskrcaja

Piše šibenski.hr
29. studenog 2019. - 16:48

Vodovod i odvodnja d.o.o. u sklopu projekta Aglomeracije nastavlja radove duž Ulice kralja Zvonimira. Od danas, 29. studenoga započeli su radovi iskopa za polaganje vodovodnih i kanalizacijskih od zgrade Vodovoda i odvodnje prema Vatrogasnom domu. Ovim dijelom Ulice kralja Zvonimira vozila više neće moći prometovati dok će se pješački promet odvijati neometano.

U sklopu radova postavit će se nove vodovodne i kanalizacijske cijevi, plinska instalacija te kablovi energetske i DTK mreže. Uz to urediti će se nogostup, pješački prijelazi i parkirna mjesta uz prometnicu. Zahvat radova obuhvaća i odvojke, odnosno ulice koje vode prema Dječjem vrtiću Građa i Dječjim jaslicama Tinitilinić, gdje će se obaviti radovi na izmjeni dotrajale vodovodne i kanalizacijske mreže, kućnim priključcima te će se uvesti plinske instalacije do zgrada vrtića i jaslica.

Tijekom izvođenja radova pristup Dječjem vrtiću Građa i Dječjim jaslicama Tintilinić bit će dozvoljen samo vozilima dostave i hitnih službi. Kako bi omogućili neometano dovođenje djece u vrtić i jaslice, na početku zone radova, za korisnike ovih ustanova će se osigurati zona u kojoj će biti omogućeno zaustavljanje vozilom do 10 minuta.

Sve sugrađane molimo za razumijevanje i poštivanje prometne regulacije tijekom radova.
Očekivani završetak radova na ovoj dionici je ožujak 2020.

19. travanj 2024 01:18