StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Pazite kud hodate: Pješaci više ne smiju prolaziti od trgovine Studenac do trgovine Tommy u vremenu od 7 do 17 sati; Prolaz je dozvoljen samo stanarima

Piše šibenski.hr
28. listopada 2019. - 13:29

Od ponedjeljka 28.listopada u Ulici kralja Zvonimira započinju radovi na zamjeni dotrajalih energetskih i DTK instalacija. Zbog pristupa kablovima uklonit će se nogostup od trgovine Tommy do ulaza u tzv. Šarinu pekaru, zbog čega će biti prekinuta pješačka komunikacija na ovom pravcu, javljaju iz šibenskog Vodovoda i odvodnje.

Paralelno s ovim radovima zamjena instalacija će se točkasto obavljati i na dijelu prema križanju ulica kralja Zvonimira i Zadarske (do trgovine Studenac), zbog čega će biti onemogućen prolaz pješacima na potezu izvođenja radova u vremenu od 7 do 17 sati.

Tijekom izvođenja radova na ovom potezu izvođač će stanarima osigurati pristup objektima. Sugrađane molimo da se koriste pješačkim koridorom preko Starog pazara.

Nakon postavljanja energetske i DTK infrastrukture započet će radovi na postavljanju kamenog popločenja nogostupa čime ulazimo u završnu fazu radova na ovom dijelu Ulice kralja Zvonimira.

18. travanj 2024 17:51