StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Počeli radovi na uređenju autobusnog stajališta kod kazališta; Građane mole da uklone skutere

Piše šibenski.hr
16. listopada 2019. - 10:55

Od srijede, 16. listopada kreću radovi na uređenju budućeg autobusnog stajališta kod zgrade šibenskog kazališta. Sigurnosna ograda i kontejneri će biti pomaknuti svega nekoliko metara, a pješački prolazi ostat će slobodni cijelo vrijeme, izvijestili su iz šibenskog Vodovoda i odvodnje.

Iz te tvrtke mole vlasnike skutera parkiranih na tom prostoru da uklone svoja vozila kako bi radovi i pješački promet tekli neometano.    

Uređenje autobusnog stajališta dio je aktivnosti Grada Šibenika koje se provode paralelno s projektom Aglomeracija Šibenik. Osim autobusnog stajališta, na području Starog pazara bit će postavljeni i novi podzemni kontejneri.

Također, tijekom idućih nekoliko dana, od srijede, 16. listopada, u vremenu od 7 do 17 sati, na nogostupu kod ulaza u Šarinu pekaru privremeno će biti prekinut pješački koridor. Do prekida će dolaziti zbog radova na postavljanju instalacija prema stambenim i poslovnim objektima.

Tijekom izvođenja radova, moguć je prolaz samo do ulaza u Šarinu pekaru, gdje će biti postavljene ograde s jedne i druge strane. Prekid će trajati isključivo za vrijeme radova. Nakon radnog vremena, iznad kanala će biti postavljeni pješački most, te će nogostup biti prohodan u cijelosti.

Iz Vodovoda mole građane da poštuju postavljenu signalizaciju i koriste slobodan prolaz preko Starog pazara.

23. travanj 2024 11:35