StoryEditorOCM
ŠibenikAkcija Zelenog grada Šibenik

Šibenske i biličke prvašiće na klupama će dočekati  šareni pokloni, držaći za olovke  u obliku malih plastičnih spremnika za otpad<br />  <br />  

Piše šibenski.hr
6. rujna 2019. - 12:11

„Otpadu je mjesto u spremniku , a ne na ulici" , akcija je kojom Zeleni grad Šibenik d.o.o. želi educirati svoje najmlađe građane o svjesnom postupanju s otpadom.

 Svi prvašići grada  Šibenika i  općine Bilice svoj će  prvi školski dan pamtiti po šarenim poklonima na školskim klupama u obliku malih plastičnih spremnika za otpad koje će moći koristiti kao držače za svoje olovke.
Zeleni grad Šibenik d.o.o. ovim je povodom podijelio ukupno 456 malih plastičnih spremnika  u osnovne škole na području grada Šibenika , a osim njih podijeljen je i edukativni letak o odvajanju otpada.

Briga za okoliš nešto je što se uči i njeguje od malena, a u suradnji s obrazovnim sustavom, odnosno osnovnim školama na području grada Šibenika i općine Bilice , Zeleni grad Šibenik d.o.o. potiče jačanje svijesti o važnosti ove teme generaciji koja se nalazi na samom početku svog obrazovanja.

Na fotografijama je edukativni letak i slika iz osnovne škole Faust Vrančić u kojoj se bilježi najveće povećanje prvašića ove školske godine,  upisano je  23 učenika više nego lani.

 

24. travanj 2024 04:44