StoryEditorOCM
ŠibenikJoš danas

Dođite na štand našeg lista u Grad na kraju grada i iskoristite kupone s popustom koje daruju "Šibenski" i "Dalmare Centar"

Piše Šibenski hr.
28. kolovoza 2019. - 06:35

Još danas (srijeda) u Centru "Dalmare" moguće je iskoristiti kupone s popustom objavljene uz prošli broj Šibenskog lista. To je uobičajena, dugogodišnja marketinška suradnja ŠL-a i "Dalmarea" i dolazi u vrijeme popusta na artikle iz protekle sezone, a s kuponima je moguće povoljno kupovati nove kolekcije proizvoda u 20 trgovina. Popusti su od 10-30 posto, a budići da naše novine više nema u kioscima, čitatelji i potrošači koji nisu kupili svoj primjerak a žele iskoristiti pogodnosti ove prodajne akcije, trebaju doći u "Dalmare" centar, na štand "Šibenskog lista" gdje će sutra ih od 11-15 sati dočekati Ivana Lucić, šefica marketinga i hostesa Nika Grubišić. Štand je na prvom katu centra, na proširenju hodnika do prodavaonice srebrenine i sve što trebate uraditi da biste dobili kupone jest ispuniti kratku anketu o "Šibenskom listu" i predati je Niki. Ona je jučer poslijepodne i navečer uspješno animirala kupce podsjećajući ih na kupone s popustom i ŠL u novom, manjem formatu, a izlazi četvrtkom priložen uza "Slobodnu Dalmaciju". 

-U najkraćem, list je super, samo tako nastavite, kazala nam je isto što je napisala u anketi Dora Laća, koja je u Centru "Dalmare" bila s kćerkicom i sinom. ŠL prati redovito, nešto više na našem portalu Šibenski.hr nego u tiskanom obliku, a slične akcije sigurno bi je potakle da novinu češće kupuje na kiosku. Sličnog su mišljenja Hrvojka Bonjolo i Iva Buvinić, koje su također ispunile anketu i dobile kupone. Kao za dišpet, gospođa Suzana Jurić iz Brodarice, inače naša redovita čitateljica propustila je kupiti prošli broj ŠL-a, koji je pročitala na portalu, no kuponi su joj ipak bili "suđeni". Privukli su je ljudi okupljeni oko našeg štanda, ispunila je ankektu i zadovoljna otišla u obilazak trgovina. Jednako i studentica Ivana Gluić koja je večeras mudro prvo razgledala što je zanima, a sutra ujutro će, nakon prospavane noći, odlučiti što će kupiti. I ona ŠL čita najviše na internetu, gdje se isključivo informira i zadovoljna je sadržajem. Ipak, voljela bi da ima više priloga za mlade, najprije reportaža o tome kako se i na kojim mjestima zabavljavaju. 

23. travanj 2024 04:01