StoryEditorOCM
ŠibenikProjekt C-Change

Grad Šibenik raspisao javni poziv za potpore kulturnim i umjetničkim programima povezanim s razumijevanjem i posljedicama klimatskih promjena

Piše Šibenski hr.
18. srpnja 2019. - 16:48

Grad Šibenik je  objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora u sklopu C-Change projekta.

Predmet javnog  poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Grada Šibenika za različita događanja u sektoru umjetnosti i kulture grada Šibenika, a koje za cilj imaju poduprijeti razumijevanje i djelovanje na posljedice klimatskih promjena. 

Potpore se mogu ostvariti za događanja koja će se organizirati i realizirati u razdoblju od 1. rujna 2019. godine do 30. lipnja 2020. godine, na području grada Šibenika.

Sredstva potpore odobrit će se za organizaciju i realizaciju različitih događanja čije su teme ekologija i zaštita okoliša, a po namjeni mogu biti  kulturno-zabavne i edjukativne manifestacije, istraživanje, podizanje svijesti o ekologiji, kreativni rad, praktične aktivnosti i tematska umjetnička djela s upotrebom recikliranih materijala

Odabranim događanjima odobriti će se potpora za financiranje 100% opravdanih  prihvatljivih troškova događanja (odnosno dijela događanja koji se odnosi na ovaj poziv), ali do maksimalnog iznosa od 12.500,00 HRK po zahtjevu.

Rok za podnošenje  prijava  je 1.kolovoza 2019.g., a prijave se mogu dostaviti na protokol Grada ili poštom na  adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1/Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj- prijave za javni poziv.

19. travanj 2024 16:58