StoryEditorOCM
ŠibenikBez promjene:

Prognostičari najavljuju: Dan je idealan za kupanje!

Piše Šibenski.hr
20. lipnja 2019. - 10:39

Danas će biti pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. Od sredine dana u unutrašnjosti uz lokalno jači razvoj oblaka bit će pljuskova i grmljavine, a na istoku zemlje poneki je pljusak moguć već i prijepodne. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, na Jadranu poslijepodne i zapadni. Najviša temperatura zraka uglavnom između 28 i 32 Celzijeva stupnja-prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Nad Jadranom se zadržava polje srednjeg i gotovo izjednačenog atmosferskog tlaka. Puhat će uglavnom bura, zatim tijekom dana sjeverozapadni i jugozapadni vjetar 5-15 čvorova. U Velebitskom kanalu i na krajnjem jugu Jadranu bura mjestimice do 20 čvorova, slabit će tijekom dana, a na južnom Jadranu poslijepodne kratkotrajno sjeverozapadni vjetar do 18 čvorova. More 2-3, slabit će na sjevernom i srednjem Jadranu na 1-2. Vidljivost 20 kilometara.

Pretežno vedro i vruće s mjestimičnom umjerenom naoblakom. Tiho ili slab vjetar promjenljivog smjera i more malo valovito. U početku na južnom Jadranu umjeren sjeverozapadni vjetar i more umjereno valovito. Pretežno vedro s mjestimičnom umjerenom naoblakom.

26. travanj 2024 11:10