StoryEditorOCM
ŠibenikPodsolarsko

Stanovnici ogorčeni dinamikom radova na kanalizaciji: Zar je moguće da im za ulicu od 150 metara treba čak tri mjeseca?

Piše šibenski.hr
19. lipnja 2019. - 13:10

Mještani Podsolarskog javili su se našoj redakciji ogorčeni dinamikom radova na kanalizacijskom sustavu u tom naselju koji se izvode u sklopu projekta Aglomeracija Šibenik.

- Naime 21.ožujka 2019.godine u našoj ulici su počeli radovi za kanalizaciju, a do danas 19.lipnja 2019. još ništa nije završeno. Ulica je duga 150- ak metara  i zar je za to potrebno 3 mjeseca rada?- pitaju se mještani čiji su podaci poznati redakciji.

Podsolarsko je turističko naselje, sezona je već unaprijed isplanirana, te turisti nezadovoljni odlaze.
Ulica je raskopana, crne cijevi su položene na putu i pristup dvorištu je nemoguć upravo zbog tih istih cijevi.  Bager se upali i radi, a u bageru nikoga nema. Radnici počinju u 7 sati, do 10 sati ništa ne naprave i u 10 sati odlaze na marendu.

 

 

- Nemamo hladne vode, tuširanje je nemoguće zbog  crnih cijevi koje su na suncu na ovako visokoj temperaturi. Također molim poštovanu gospodu iz Vodovoda da se dođu napiti naše vruće vode i da se dođu u toj istoj vodi otuširati jer je ovo postalo sramota- kaže gospođa koja nam je poslala pismo.

- Osobno živim u Podsolarskom već 15- ak godina. Otkako sam ovdje nitko iz grada nije došao i rekao da će cestu asaltirati. Pokušali smo sve, obećanja su nam dana i rečeno nam je nakon15 godina da će se cesta asfaltirati 15.6.2019.
A upravo je danas 19.6. i cesta ne da nije asfaltirana, nego niti cijevi niti rasvjeta nisu postavljeni, a za isto to smo plaćali godinama unazad iako ih nismo imali.  Radovi se ne mogu nastaviti raditi zbog gospode iz Vodovoda koja ne žele izići na teren već tjedan dana! Sutra je praznik, radova nema, u petak opet nitko neće raditi. Vodovod se zove, nitko se ne javlja,tehnički direktor je nedostupan. Ovo je postalo jednostavno sramota!- zaključila je naša čitateljica iz Podsolarskog.

18. travanj 2024 05:51