StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Obilježen Dan sv. Florijana: položeni vijenci i zapaljene svijeće ispred Vatrogasnog doma i na Kvanju

Piše šibenski.hr
3. svibnja 2019. - 12:18

U povodu obilježavanja Dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Željko Burić i zamjenici gradonačelnika Danijel Mileta i Paško Rakić danas su ispred Vatrogasnog doma u Šibeniku položili vijence i zapalili svijeću u spomen i sjećanje na sve stradale i umrle vatrogasce.

Počast stradalim kolegama iskazali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Šibenika predvođeni zapovjednikom Volimirom Miloševićem.

 

 

Gradonačelnik Burić zahvalio se svim vatrogascima na njihovom hrabrom i požrtvovnom doprinosu u očuvanju sigurnosti naših sugrađana i imovine.

Izaslanstva Vatrogasne zajednice Šibensko- kninske županije, Grada Šibenika i Šibensko- kninske županije, Policijske postaje Šibensko- kninske, JVP Grada Šibenika i DVD-ova s područja Grada  položila su vijence i zapalila svijeće u spomen na sve stradale i umrle vatrogasce kod centralnog križa na Gradskom groblju Kvanj.

Okupljenima se obratio i predsjednik Vatrogasne zajednice Šibensko- kninske županije  Zoran Smolić čestitavši vatrogascima Dan njihova nebeskog zaštitnika sv. Florijana.

24. travanj 2024 22:35