StoryEditorOCM
ŠibenikiZNENAĐENJE NA MAGISTRALI

Uz Međunarodni dan žena: Šibenski policajci zaustavljali i kontrolirali vozila, pa uzornim vozačicama dijelili ruže! (FOTO+VIDEO)

Piše Ante Talijaš
8. ožujka 2019. - 12:19

Na neobičan i dosad nezabilježeni način, obilježavanju Međunarodnog dana žena pridružila se PU šibensko-kninska. U petak, od ranih jutarnjih sati, uz Jadransku magistralu u Njivicama, na zapadnom ulazu u Šibenik, službenici Prometne policije zaustavljali su vozila i pripadnicama 'ljepšeg spola' za volanom dijelili ruže.

Nakon što bi kod zaustavljenih automobila provjeriti urednost dokumenata, iznenađenim vozačicama policijska službenica je davala umotane ruže.

- Uz Dan žena, ovo je bio naš znak pažnje uzornim vozačicama u prometu, a ovim činom još smo jednom željeli ukazati da je u sigurnost u prometu jedna od bitnih stavki u zaštiti ljudskih života. Uz ovaj način obilježavanja Dana žena, policija djeluje i preventivno, jer ruža, kao znak pažnje, umjesto moguće kazne, znači da su i policajci samo ljudi, posebno senzibilizirani u zaštiti ljudskih života u prometu i općenito – poručili su iz šibenske Prometne policije.

Nesvalidašnju akciju šibenske policije pogledajte OVDJE.

19. travanj 2024 12:02