Gradonačelnik i sv. Nikola posjetili Odjel pedijatrije Uz prigodne darove djeci poželjeli brzo ozdravljenje

Gradonačelnik i sv. Nikola posjetili  Odjel pedijatrije

Povodom blagdana sv. Nikole, zaštitnika djece, gradonačelnik Željko Burić u pratnji sv. Nikole danas je obišao Odjel pedijatrije te najmlađim pacijentima Opće bolnice Šibensko – kninske uručio prigodne darove.

Tradicionalnom posjetu gradonačelnika Odjelu pedijatrije nazočila je i voditeljica Odjela dr. Nevenka Krvavica, liječnici i medicinske sestre Odjela te ravnateljica šibenske bolnice dr. Sanja Jakelić.

- Svake godine na današnji dan posjećujemo najmlađe pacijente šibenske bolnice koji, nažalost, na blagdan sv. Nikole nisu u svojim domovima. Ovim prigodnim poklonima željeli smo ih malo razveseliti te im tako barem malo olakšati boravak u bolnici, kazao je gradonačelnik te mališanima poželio brz oporavak.

Trenutno se na Odjelu pedijatrije liječi dvanaestero djece, dok kroz dnevnu bolnicu svakog dana prođe oko 15-ak pacijenata, kazala je voditeljica odjela dr. Nevenka Krvavica te zahvalila gradonačelniku na prigodnim poklonima i posjetu.

 

Naslovnica Šibenik

Najčitanije

kakav uzlet! Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!

Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!
Predviđao se kraj valjane aluminijske industrije u Šibeniku s tradicijom dugom od pola stoljeća, nakon što je pr...
Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!